Ένα ύψος ολίσθησης στο Air Jordan 1 High OG “Seafoam”

Μια ολοκαίνουργια Air Jordan 1 Colourway που ονομάζεται “Seafoam” έχει αποκαλυφθεί από το εμπορικό σήμα Swoosh σήμερα, καθώς και είναι ένα που πρόκειται να πάνε πολλά sneakerheads να είναι πρόθυμοι να πάρουν τα χέρια τους! Σαλιασμένο σε ένα χλωμό-πράσινο χρώμα Το ζευγάρι παρουσιάζει το διάσημο στυλ του AJ1 High OG, καθώς και θα είναι κατάλληλο για την εργασία σε ενδυμασία καλοκαιρινών, καθώς η κατάσταση του καιρού αρχίζει να ζεσταίνει εδώ στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ενώ οι dunks συνεχίζουν να καθεστών τελείως όταν αφορά τη διαφημιστική εκστρατεία, αξίζει να σημειωθεί ότι το AJ1 δεν είναι απολύτως χαλαρή. Δεκαετίες μετά την αρχική κυκλοφορία του το 1985 το ζευγάρι εξακολουθεί να παραμένει μία από τις πιο επιθυμητές σιλουέτες στην αγορά, καθώς και πραγματικά δεν είναι τόσο δύσκολο να δούμε γιατί!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Το AJ1 High OG “Seafoam” παρουσιάζει όλες τις τυπικές επενδύσεις καθώς και το χρωματισμό που κάνει το Jordan 1 τόσο αναγνωρίσιμο, με τα λογότυπα Nike Swoosh να τοποθετούνται στις πλευρικές και μεσαία πλευρές. Τα πάνελ φαίνονται να κατασκευάζονται από εύκαμπτο καθαρισμένο σουέτ, ενώ ένα λογότυπο φτερούγας είναι διακοσμημένο πάνω στο κολάρο των αθλημάτων.

Πρόσθετες λεπτομέρειες περιλαμβάνουν ένα διάτρητο κιβώτιο δακτύλων καθώς και λευκά καθώς και κόκκινα κορδόνια για να αλλάξετε το χρωματιστό, το οποίο είμαστε συγκεκριμένοι θα είναι ένα χαρακτηριστικό ή αντιπαθείς. Κάτω από το λευκό καουτσούκ μεσαία σόλα κρύβει ένα σύστημα πλήρους μήκους αέρα για πολλή άνεση καθώς και υποστήριξη, υποδεικνύοντας ότι θα θελήσετε να γλιστρήσετε σε αυτά την καθημερινή.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Ενώ δεν υπάρχει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το Air Jordan 1 High “Seafoam”, η φήμη έχει πρόκειται να μειωθεί γύρω από τον Αύγουστο. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο ιδανικό εδώ στον μοναδικό προμηθευτή για όλα τα τρέχοντα νέα, καθώς και ενημερώσεις καθώς και ενώ είστε εδώ, βεβαιωθείτε ότι έχετε επιθεωρήσει τη μέγιστη αναθεώρηση StockX!

Εικόνα μέσω της Nike

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.