Μια ματιά στο Adidas Originals Deerupt S

Ποιος είναι έτοιμος για τα ολοκαίνουργια Adidas Originals Deerupt S;! Πρώτα αποκαλύφθηκε στην αρχή του έτους, το πάνινο παπούτσι συνδυάζει το καλύτερο από το Pharrell Williams Tennis Hu, το NMD R2 και το I-5923 σε μία ομαλή σιλουέτα και τώρα παίρνουμε μια ματιά στο μονόχρωμο αριστούργημα !

Μοιάζοντας πολύ με το εξαιρετικά πολυπόθητο Pharrell Williams NMD Hu, το Deerupt S διατηρεί όλα όσα ήταν υπέροχα για την έκδοση OG, αλλά το παίρνει σε μια εγκοπή. Επιδράχθηκε έντονα από το Ultra Tech, το πάνινο παπούτσι μπορεί να υπερηφανεύεται για ένα πλεκτό άνω και ένα ολοκαίνουργιο σύστημα κορδονιών που συγκρατεί τα πάντα μαζί μέσα από ένα δερμάτινο βρόχο. Ένα επιπλέον δερμάτινο έμπλαστρο διαθέτει γύρω από τη φτέρνα για πρόσθετη πολυτέλεια.

Εάν ήσασταν οπαδός του αρχικού ελάφι Adidas Originals, τότε θα σας αρέσουν τα ελάφια Adidas Originals Deerupt! Απελευθερώνοντας στις 28 Φεβρουαρίου, ενημερώστε μας τι πιστεύετε και βεβαιωθείτε ότι έχετε κατεβάσει την επίσημη εφαρμογή SOLE SYPERTION για εντελώς δωρεάν καλύτερα τώρα! Σε άλλες ειδήσεις του Sneaker, το Yeezy 700 ‘Inertia’ έχει μια επαληθευμένη ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εάν σκέφτεστε να καλύψετε κάποια ολοκαίνουργια ζέστη adidas, φροντίστε να επιθεωρήσετε το ρεύμα εδώ!

Leave a Reply

Your email address will not be published.