Οι επιφάνειες της Nike Air Force 1 High Gore-Tex στο «Triple Black»

εικόνα μέσω της Nike
Μετά την αποκάλυψη του Air Force 1 High Gore-Tex μόλις την περασμένη εβδομάδα, πολλοί sneakerheads δεν αισθάνθηκαν σίγουροι για το άσπρο σχέδιο, ειδικά για ένα παπούτσι που υποδεικνύεται να αντιμετωπίσει τα στοιχεία. Κρατώντας αυτό το είπε, η Nike έχει πάρει την πλάτη σας με ένα ολοκαίνουργιο «τριπλό μαύρο» colourway που σίγουρα ικανοποιεί όλες τις ανάγκες σας στο εξωτερικό.

Ζωγραφισμένο από το τακούνι μέχρι το δάχτυλο σε μια μαύρη παλέτα, η «τριπλή μαύρη» λειτουργεί σε μια βαλλιστική βάση νάιλον για πρόσθετη αντοχή στο νερό. Αυτό επικαλύπτεται από τα πάνελ του Premium που πέφτει δερμάτινο και ενισχυμένο από ένα δύσκολο κέλυφος στο κουτί των δακτύλων. Το παραδοσιακό σύστημα κορδονιών λειτουργεί από κοινού με ένα φερμουάρ bootie για τη μέγιστη εφαρμογή κλειδώματος, καθώς και μια σκληρή καρτέλα έλξης στη φτέρνα χρησιμοποιεί άνεση που είναι καλύτερο για τους υγρούς και θυελλώδεις μήνες.

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike
Δύο swooshes πυροβολούν κατά μήκος των πλευρικών καθώς και των μέσων πλευρικών πάνελ αντίστοιχα, καθώς και πέρα ​​από τον υψηλό κομμένο αστράγαλο, θα βρείτε το ’10ο’ branding – μια συλλογή που γιορτάζει τη θρυλική καριέρα του Bowerman. Να στρογγυλοποιήσει τα πάντα από το “Gore-Tex”. είναι εξαιρετικά κεντημένη στη φτέρνα, υπογραμμίζοντας τη χρήση του AF1 του Gore-Tex.

Ρυθμίστηκε να μειωθεί τους επόμενους μήνες, το Nike Air Force 1 High Gore-Tex ‘Triple Black’ είναι το μόνο παπούτσι που θα απαιτήσετε αυτή τη σεζόν! Απελευθερώνοντας μαζί με το προαναφερθέν λευκό ζευγάρι εκτός από ένα μαύρο ζευγάρι με λεπτομέρειες μπλε ναυτικού, βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται!

Εικόνα μέσω της Nike

Εικόνα μέσω της Nike

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.