Υπάρχει μια ξεκάθαρη έκθεση πάνινα παπούτσια που έρχεται το 2020

το μουσείο στυλ του Λονδίνου παίζει σε μια έκθεση για τα πάνινα παπούτσια το 2020, με τίτλο: πάνινα παπούτσια Unboxed: Studio to Street. Δημιουργήθηκε με γνώμονα το sneakerheads, η έκθεση πρόκειται να χωριστεί σε τρία μέρη, ένα για την απόδοση, μία για την πολιτισμό του δρόμου καθώς και το ανθήρα για τη μόδα.

Κατάδυση στο μέλλον των εκπαιδευτών, η εγκατάσταση θα εξετάσει την ανάπτυξη της καινοτομίας όπως η τρισδιάστατη εκτύπωση καθώς και τα στυλ αυτο-προσώπου. Η βιωσιμότητα είναι επίσης στο πρόγραμμα καθώς και στην οθόνη θα εξετάσει τη δυνατότητα χρήσης ανακυκλωμένων υλικών καθώς και ακριβώς πώς μπορούν να εξελιχθούν αυτές οι διαδικασίες. Ομοίως, φημολογείται ότι θα εξετάσει την αγορά μεταπώλησης καθώς και την αξία της μεταπώλησης, θα έχετε μια κοντινή ματιά στους πολλούς εκπαιδευτές γυμναστικής περιορισμένης έκδοσης που μεταπωλούν για χιλιάδες.

Τα εισιτήρια για τα πάνινα παπούτσια Unboxed: Studio to Street κυκλοφορούν στις 20 Νοεμβρίου στις £ 10, καθώς και η οθόνη οφείλεται στην εκτέλεση από τις 6 Μαΐου-6 Σεπτεμβρίου 2020. Θα καλύψουμε τα εισιτήριά μας-θα το κάνετε;

Εικόνα μέσω του Victor Hernandez/unsplash

Leave a Reply

Your email address will not be published.