Μια καλύτερη ματιά στο Nike SB Dunk Low “Summit White”

φαίνεται ότι η Dunk Low Hype πρόκειται να συνεχίσει το επόμενο έτος καθώς εξετάζουμε καλύτερα την επερχόμενη Nike SB Dunk Low “Summit White”. Οι φήμες για αυτό το χρώμα έχουν κάνει γύρους για πολύ καιρό τώρα, ωστόσο αυτή είναι η πρώτη φορά που μπορούμε πραγματικά να δούμε το παπούτσι, καθώς και ειλικρινά, είναι ό, τι ονειρευτήκαμε καθώς και πολύ περισσότερο.

Εικόνες Ευγενική προσφορά του πάνινα πάνινα παπούτσια @s.sam.group, το “summit white” λειτουργεί σε μια μαλακή μπλε δερμάτινη βάση, ενώ τα πάνελ σουέτ “Wolf Grey” επικαλύπτονται στην κορυφή για μια εξαιρετικά κομψή κατασκευή. Οι αποχρώσεις “Summit White” εμφανίζονται κατά μήκος της πλευρικής καθώς και της μεσαίας πλευράς της Nike Swooshes, ενώ οι παραδοσιακές διατρήσεις κάνουν τη μέθοδο τους στο toebox για την ανώτατη αναπνοή.

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group
Μια χαμηλή ετικέτα είναι λεπτή ραμμένη στη γλώσσα, ενώ το “Nike SB” είναι ανάγλυφο στο κάτω μέρος του ίδιου του πάνινα παπούτσια, οριστικοποιώντας την εξαιρετικά καθαρή αισθητική.

Αυτή τη στιγμή, είναι δύσκολο να εντοπιστεί όταν θα ξεκινήσει ακριβώς η Nike SB Dunk Low “Summit White”, ωστόσο θα έπρεπε να χτυπήσει τα ράφια μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Ας καταλάβουμε τι πιστεύετε σε αυτό το ολοκαίνουργιο χρώμα, Εκτός από το γεγονός ότι είστε εδώ, μπορείτε επίσης να λάβετε την πρώτη σας ματιά στο πλαίσιο skate x nike sb dunk χαμηλό “habibi”!

Εικόνα μέσω s.sam.group

Εικόνα μέσω s.sam.group

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.