Το Slam Jam X Nike Dunk High SP πέφτει αργότερα φέτος

την περασμένη εβδομάδα μόνο έχουμε δει πολλές επιφανειακές συνεργασίες, καθώς και δεν μοιάζει να πρόκειται να σταματήσει οποτεδήποτε σύντομα καθώς Παίρνοντας την πρώτη μας ματιά στο Slam Jam X Nike Dunk High SP. Ενώ το ιταλικό αποτύπωμα σίγουρα δεν είναι ξένο όταν αφορά τα Swoosh Collabs, αυτό μπορεί να είναι απλώς ένα από τα καλύτερα τους ακόμα.

Οι πληροφορίες ευγένεια του αξιοσέβαστου πάνινα παπούτσια @pyeaks, το SJ Dunk High SP θα προσφέρεται σε δύο χρωματικά σχήματα, και τα δύο εργάζονται σε καθαρές λευκές βάσεις καθώς και κατασκευασμένα από δέρμα premium. Ένα PVC Nike Swoosh πυροβολεί πέρα ​​από τα πλευρικά πάνελ, με ένα ζευγάρι με ένα χρώμα “Pure Platinum” καθώς και το άλλο που επιλέγουν μια “μαύρη” μέθοδο που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια.

Οι κλασικές διατρήσεις χαρίζουν το κουτί των ποδιών για τη μέγιστη αναπνευστική εμπειρία, καθώς και για να το στρογγυλοποιήσετε όλα, συμπληρωματικά outsoles από καουτσούκ ολοκληρώνουν κάθε σχέδιο.

Εικόνα μέσω py_rates
Δεν είναι γνωστά πολλά άλλα για το Slam Jam X Nike Dunk High SP αυτή τη στιγμή, ωστόσο σύμφωνα με το @Pyeaks, θα ξεκινήσουν κάποια στιγμή γύρω από το φθινόπωρο του 2020 εάν όλα πάνε στο σχέδιο. Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι θα αρπάζετε, καθώς και ενώ είστε εδώ, λάβετε μια ματιά στο Nike SB Dunk High “Strawberry Cough”!

Εικόνα μέσω py_rates

Leave a Reply

Your email address will not be published.