Πρώτη ματιά στη σειρά Yeezy Spring 2021

Μετά από μια ματιά στο πλήρες Yeezy March 2021 line-up, τώρα παίρνουμε την πρώτη μας εμφάνιση ακόμα σε μερικά από τα Yeezys που πρόκειται να πέσουν Η εποχή της άνοιξης 2021. Ενώ αυτό δεν είναι μια εξαντλητική λίστα, περιέχει μερικά από τα κύρια ζεύγη που οι sneakerheads περιμένουν ανυπόμονα για μήνες!

Το κλοτσιές όλων είναι το Yeezy Boost 700 “Bright Blue”. Διαρρεύσει πίσω τον Νοέμβριο, ο Kanye West πήρε πραγματικά στο Twitter για να τα παρουσιάσει πριν κάποιος ακόμη ήξερε ότι υπήρχαν. Λαμβάνοντας τα συνθήματα από τον “Ήλιο” που αυξήθηκε νωρίτερα φέτος, αλλάζει το κίτρινο πάνω μέρος με ένα μπλε που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια όπου κι αν πάτε. Παίρνουμε επίσης δύο ακόμη διαφάνειες Yeezy, συμπεριλαμβανομένων των “καθαρών” και “Enflame Orange”. Είναι ενδιαφέρον ότι φαίνεται ότι το τελευταίο χρώμα θα διαδραματίσει έναν αρκετά σημαντικό ρόλο φέτος, καθώς είναι επίσης το ντεμπούτο χρωματιστό για τους απροσδιόριστους. Με την είσοδο στον κόσμο των 700, το Yeezy Qntm “Flash Orange” είναι εισερχόμενο. Βαμμένο σε ένα ηλεκτροκίνητο χρωματικό σχήμα, είναι το τέταρτο ζευγάρι “minivan” που πέφτει.

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia
Τώρα στο δεύτερο μισό του Q2. Ενώ πήραμε μια πρώτη ματιά μερικές εβδομάδες πίσω, το Yeezy QNTM “Flash Orange” έχει τώρα επιβεβαιωθεί! Αυτό ακολουθείται από το Yeezy Boost 380 “Alien Blue”, το οποίο είναι η πνευματική συνέχεια του ντεμπούτο Colourway του 380 και για να το ολοκληρώσουμε όλα τα yeezy 450 “Dark Slate”. Μια εντελώς ανεστραμμένη έκδοση του “Cloud White”, φαίνεται σχεδόν ότι η απελευθέρωση αυτών των χρωμάτων θα έπρεπε να αντιστραφεί καθώς το λευκό ζευγάρι θα ήταν καλύτερο για τους καυτές καλοκαιρινές μήνες.

Οι ημερομηνίες απελευθέρωσης δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί επισήμως για αυτές τις adidas yeezy, οπότε βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για περισσότερες ειδήσεις καθώς αναπτύσσεται! Ενημερώστε μας ποιο ζευγάρι αισθάνεστε περισσότερο, και σε σχετικές ειδήσεις, το Yeezy 700 V3 “Kyanite” έχει τελικά μια ημερομηνία κυκλοφορίας!

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Εικόνα μέσω Yeezy Mafia

Leave a Reply

Your email address will not be published.