Το Nike Dunk High “Aluminium” πέφτει αυτό το μήνα!

Εάν πήρατε ένα L στο “UNC” νωρίτερα αυτό το έτος, τότε το Nike Dunk High “Aluminium” είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα. Ένα εξαιρετικά καθαρό χρωματιστό που είναι βέβαιο ότι θα αναβαθμίσει κάθε τύπο περιστροφής αυτή τη σεζόν, έχει οριστεί να πέσει αργότερα αυτό το μήνα – καθώς και εδώ είναι όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα!

Φαινομενικά εμπνευσμένο από το υπόλοιπο του Πανεπιστημίου του Πανεπιστημίου της Βόρειας Καρολίνας που επηρεάζονται από τη Βόρεια Καρολίνα, το “αλουμίνιο” αλλάζει τα πράγματα λίγο με μια ελαφρύτερη σκιά μπλε. Αυτό επικαλύπτει την τραγανή λευκή βάση για μια αντίθεση που είναι βέβαιο ότι θα γυρίσει τα κεφάλια, καθώς και φτάνει κατά μήκος της πλευρικής και της μεσαίας πλευράς Nike swooshes.

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Ενώ η μάρκα Beaverton θα μπορούσε να το αφήσει εκεί, καθώς το ονόμασε μια μέρα, έχουν στρογγυλοποιήσει το “αλουμίνιο” μακριά με μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ. Αυτό συνδέει τα πάντα τέλεια μαζί, οριστικοποιώντας το θρυλικό σχέδιο dunk.

Κομψό, απλό, καθώς και εξελιγμένο, το Nike Dunk High “White Aluminium” πρόκειται να εμφανιστεί κάποια στιγμή αργότερα αυτό το μήνα. Αναμένεται να πωλήσει σε μια στιγμή, φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό προμηθευτή για την καλύτερη δυνατότητα σας για αστυνομικό. Ενημερώστε μας αν θα πάτε για αυτά, καθώς και ενώ είστε εδώ, ίσως να πάρετε την καλύτερη εμφάνισή σας ακόμα στο Gundam X Nike SB Dunk High “Project Unicorn”!

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Nike
Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.