Το Yeezy NSLTD BT “Khaki” έχει εκτεθεί

κατανοητό για τα πλούσια σχέδια υποδημάτων του, φαίνεται ότι η Kanye West ήταν δύσκολη στην εργασία αργά, καθώς το ολοκαίνουργιο Yeezy NSLTD BT “Khaki” έχει μόλις αποκαλυφθεί . Εμφανίζοντας ακριβώς εγκαίρως για τους πιο χαλασμένους μήνες του έτους, το NSLTD σημαίνει πραγματικά μονωμένη, υπονοώντας ότι οι μπότες είναι έτοιμες να κρατήσουν όλα τα ζεστά που μπορείτε να απαιτήσετε μέσα για να σας εγγυηθεί ότι μένετε άνετοι.

Οι μπότες έχουν πειράξει από το A $ AP Bari στο Instagram, καθώς και τώρα πολύ πιο ολοκληρωμένες εικόνες έχουν δείξει ευγένεια της Yeezy Mafia, αφού θεωρήθηκαν για πρώτη φορά ως μέρος της επίδειξης Yeezy Season 8 στο Παρίσι. Οι ίδιες οι μπότες παρουσιάζουν μια εμφάνιση σακάκι που μοιάζει με σακάκι, μια αισθητική που έχει δει προηγουμένως σε σιλουέτες όπως το μουλάρι έλξης από τη βόρεια όψη.

Εικόνα μέσω του Yeezy Mafiayeezy nsltd bt “khaki”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Εικόνα μέσω Younglordyeezy NSLTD BT “Khaki”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Αυτό που τα διαφέρει από άλλες επιλογές στην αγορά είναι το στυλ αιχμής που υποστηρίζεται από τον Yeezy στο κανονικό. Συμμορφώνονται με μια πρωτοποριακή εμφάνιση που θα είναι χωρίς αμφιβολία να είναι ένα χτύπημα με το μόδα-συνειδητό μεταξύ μας. Μέχρι στιγμής είναι αβέβαιο από το τι ακριβώς θα είναι το άνω άνω μέρος ή ακριβώς πόσο ακριβώς θα στερεώσουν, ωστόσο μπορούμε να δούμε ότι είναι διακοσμημένα σε μια ουδέτερη-γκρίζα απόχρωση, υπονοώντας ότι θα ταιριάζουν γρήγορα σε μια στολή . Το μοναδικό σύστημα μας υπενθυμίζει στιγμιαία για το Yeezy Foam RNNR, καθώς και ομοίως φαίνεται να πληκτρολογεί ένα εξωσκελετό γύρω από το κάτω μισό των μπότες.

Αγαπάτε τους ή τους δεν τους αρέσει, είναι πρακτικά υπό την προϋπόθεση ότι το Yeezy NSLTD BT “Khaki” θα είναι ένα χτύπημα μετά την απελευθέρωση, οπότε αν θέλετε να είστε αστυνομικός, βεβαιωθείτε ότι είστε προετοιμασμένοι καθώς και περιμένετε. Μέχρι στιγμής δεν υπήρξε καμία επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας για το ζευγάρι, αν και φημολογείται ότι μειώνονται τον Νοέμβριο. Βεβαιωθείτε ότι το κρατάτε κλειδωμένο στο καλύτερο εδώ στο μοναδικό πάροχο για όλα τα πιο πρόσφατα καθώς και να είστε βέβαιος να επιθεωρήσετε το υπόλοιπο της ιστοσελίδας μας, ενώ είστε εδώ, για ιστορίες όπως η πρώτη σας ματιά στην αύξηση Yeezy 700 “Faded Azure”!

Εικόνα μέσω Younglordyeezy NSLTD BT “Khaki”

Αποστολή int’l

Δείτε περισσότερα

Leave a Reply

Your email address will not be published.