Το Nike Dunk Low “Medium Curry” εισάγει την επόμενη εβδομάδα!

Οι λεπτομέρειες απελευθέρωσης που περιβάλλουν το Nike Dunk Low “Medium Curry” ήταν ένα μυστικό μέχρι πρόσφατα. Όταν αρχικά πειράθηκαν τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, οι φήμες πρότειναν ότι έγιναν αποκλειστικά για την Ασία, ενώ άλλοι είχαν υπονοήσει ότι η εισαγωγή ακυρώθηκε εντελώς. Με όλα αυτά που είπαν, τώρα καταλαβαίνουμε για μια αλήθεια που ήταν πολύ πολύ ταύρος, καθώς το θερμό αναμενόμενο Dunk Low είναι επίσημα έτοιμη να μειωθεί την επόμενη εβδομάδα!

Ένα από τα καθαρότερα χρώματα που έχει δει ποτέ η σιλουέτα μπάσκετ, το “Medium Brown” είναι μια πικάντικη προσθήκη στη σειρά Φεβρουαρίου του Beaverton. Εργάζοντας σε μια τραγανή λευκή δερμάτινη βάση, τα ανοιχτά καφέ σουέτ καθιστούν τη μέθοδο τους σε όλο το παπούτσι για μια λεπτή αλλά εντυπωσιακή αντίθεση που παρέχει ένα κάπως φινίρισμα.

Εικόνα μέσω του BSTN
Τα παρθένα λευκά κορδόνια συνδέουν οτιδήποτε μαζί, ενώ το branding είναι λεπτό ραμμένο στη γλώσσα καθώς και τακούνια. Σε όλη την πλευρική και τη μεσαία πλαϊνά πάνελ θα ανακαλύψετε ένα ανοιχτό γκρι Nike swoosh για ένα επιπλέον ποπ χρώμα, καθώς και στρογγυλοποίηση όλων είναι μια συμπληρωματική εξωτερική σόλα από καουτσούκ που συνδέει οτιδήποτε μαζί, τελείως οριστικοποιώντας το σχέδιο.

Τώρα για αυτή την πολύ σημαντική ημερομηνία κυκλοφορίας! Εάν έχετε μια όρεξη για το Nike Dunk Low PRM “Medium Curry” αυτή τη σεζόν, τότε απαιτείτε να ακούσετε, καθώς πρόκειται να εισαγάγει στις 19 Φεβρουαρίου. Ας καταλάβουμε αν θα προσθέσετε αυτά τα sizzling πάνινα παπούτσια στη συλλογή σας, καθώς και σε Associated News, το Πάσχα Vibes λειτουργεί στο Nike Dunk Low “Free 99 Black”!

Εικόνα μέσω του BSTN

Leave a Reply

Your email address will not be published.