Κοιτάξτε πρώτα το Skepta X Nike Air Max Deluxe ‘Black/Deep Red’

Μετά την αναβίωση της θρυλικής Nike Air Max Deluxe, οι εικόνες έχουν πλέον εμφανιστεί από το τι θα μπορούσε να είναι το Skepta X Nike Air Max Deluxe. Πρώτα πειράζει πίσω τον Μάρτιο σε ένα «μαύρο/βαθύ κόκκινο» χρώμα, το παπούτσι διαθέτει ακριβώς την ίδια αφροφυτουριστική αισθητική με το εξαιρετικά πολυπόθητο skepta x nike air max 97. 3m αντανακλαστικές πινελιές μπορούν να φαίνονται γεμάτες σε όλη την πλευρική πλευρά, ενώ ένα πλήρες μήκος Η φούσκα του αέρα εμφανίζεται στην μεσαία σόλα.

Παράλληλα με αυτή τη μυστική σκιά, εμφανίστηκαν επίσης δύο νέες επιλογές: το πρώτο αθλητικό μοβ και επιπλέον χρώματα νέον και μια δεύτερη έκδοση που κρατάει το ίδιο σχέδιο χρώματος με το Air Max 95 ‘Neon’.

Αρκετά τίποτα άλλο δεν γίνεται κατανοητό για το Skepta X Nike Air Max Deluxe ‘Black/Deep Red’, οπότε φροντίστε να το κρατήσετε κλειδωμένο στον μοναδικό πωλητή για πολύ περισσότερα νέα καθώς αναπτύσσεται. Ενημερώστε μας τι πιστεύετε για το πάνινο παπούτσι στην παρακάτω ενότητα σχολίων και ενώ βρίσκεστε εδώ, επιθεωρήστε την ανάρτησή μας στις Top Ten Artist Sneaker συνεργασίες της τελευταίας δεκαετίας.

Έχετε κάποια καταπληκτικά νέα; Στείλτε μας email απευθείας στο newsbox@thesolesupplier.co.uk για την ευκαιρία σας.

Εικόνες μέσω κύματος

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published.